Wat is er nu weer aan de hand?

28 augustus 2019
Ik heb deze site akelig verwaarloosd. Allemaal de schuld van Facebook; sociale media zijn een stuk gebruiksvriendelijke dan een toch wat ingewikkelde website. Toch maar eens zien om ik mezelf dwingen kan hier weer regelmatig iets te melden.
Het allerlaatste nieuws staat ook al op de voorpagina: volgende maand en in oktober verschijnen er weer nieuwe boeken. Verraad met Sinterklaas speelt in de winter van 1944. Een oorlogsboek dus, over vriendschap, verraad, over het hebben van meningen en over denken dat je de waarheid in bezit hebt.
Eind september komt er een dichtbundel voor volwassenen uit, Wachten tot de wereld rond is en in oktober een moderne bewerking van het wereldberoemde griezelverhaal Dr.  Jekyll en de heer Hyde.
Al ruim een jaar ben ik bezig met een boek over Kepoerem Kapoerowitzj,  die lang, lang geleden in het land van de Roes woonde en op reis ging om zijn vader te zoeken. Hopelijk is dat  verhaal volgend jaar af.
O, en wat in 2014 nog een min of meer geheim was, dat was het schrijven van nieuwe delen voor de Kameleon-serie. Onder het pseudoniem B.M. de Roos heb ik er drie geschreven. Is dat geheim ook maar weer verklapt.

12 februari 2014
De afgelopen maanden ben ik hard bezig geweest met drie boeken. Twee heb ik  met iemand anders geschreven. Het project is nog min of meer geheim, in november kan en mag ik meer vertellen.
Het derde boek is héél wat anders: een fantasyboek in minimaal drie delen – en misschien wel meer – met de titel De Gave. Het eerste deel:  ‘Een sprong in het duister’ zou rond de Kinderboekenweek moeten verschijnen.  Hopen maar dat de uitgever uiteindelijk ‘ja’ zegt.

3 december 2013
Zo… het jaar zit er alweer bijna op.  Het derde deel van V3&K Popster Vermist is kant en klaar. Over een paar maanden ligt het in de winkel. Er is ook nog een ander boek af, waar ik nog niet veel over kan vertellen. Ik heb het samen met mijn muziekvriend Maarten geschreven en we brengen het uit onder de naam B.M. de Roos. Als je nou denkt: die schrijversnaam De Roos… die kén ik ergens van… dan heb je het geheim al bijna ontraadseld.

oktober 2013
IMG_20131012_160158