Wat is er nu weer aan de hand?

12 februari 2014
De afgelopen maanden ben ik hard bezig geweest met drie boeken. Twee heb ik  met iemand anders geschreven. Het project is nog min of meer geheim, in november kan en mag ik meer vertellen.
Het derde boek is héél wat anders: een fantasyboek in minimaal drie delen – en misschien wel meer – met de titel De Gave. Het eerste deel:  ‘Een sprong in het duister’ zou rond de Kinderboekenweek moeten verschijnen.  Hopen maar dat de uitgever uiteindelijk ‘ja’ zegt.

3 december 2013
Zo… het jaar zit er alweer bijna op.  Het derde deel van V3&K Popster Vermist is kant en klaar. Over een paar maanden ligt het in de winkel. Er is ook nog een ander boek af, waar ik nog niet veel over kan vertellen. Ik heb het samen met mijn muziekvriend Maarten geschreven en we brengen het uit onder de naam B.M. de Roos. Als je nou denkt: die schrijversnaam De Roos… die kén ik ergens van… dan heb je het geheim al bijna ontraadseld.

oktober 2013
IMG_20131012_160158